Potatissallad


 8 portioner

  • 2 burkar delikatesspotatis á . 660 g
  • 200 g fetaost
  • 300 d körsbärstomater
  • ½ - 1 dl sweetchilli
  • Örtsalt
  • Peppar
  • Massa örter jag tog provencalska
     

Gör såhär

1. Skölj av potatisarna, dela varje potatis i 2 och läg dem i en plastbunke.
2. Tärna fetaost och halvera körsbärstomaterna, blanda med potatisen.
3. Tillsätt sweetchilli efer smak och vänd ner det.
4. Smaka av med kryddor. Tack bunken med plastfolie och ställ in i kylen över natten.
5. Smaka av med ytterligare kryddor, lägg upp på ett serveringsfat och garnera gärna med färskakryddblad. T.ex. oregano.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback