Vegetarisk vårlunch
Idag åt jag en underbart god wrap till lunch.
Det blev en tacowrap, och denna åts ute i soskenet på balkongen.
Underbart nu när det blir varmare och man kan äta ute tycker jag!
Det blev en tacowrap, och denna åts ute i soskenet på balkongen.
Underbart nu när det blir varmare och man kan äta ute tycker jag!

1 portion
- 1½ dl kidneybönor
- ½ liten burk majs
- ¼ grön paprika, hackad
- 4 st "red jalapeño" santa maria
- ½ ca dl riven texmex ost
- 20-30g fetaost
- 1 wrap
Gör såhär
1. Sätt ugnen på 225º och skölj bönorna.
2. fördela bönor, majs och paprika i mitten av wrapen.
3. lägg på red jalapeño, strö över riven ost och smula över fetaost.
4. Rulla ihop wrapen, stick ner några tandpetare för att hålla ihop och sätt in i mitten av ugnen ca 10 minuter.
Lustattlaga
Denna ser riktigt smaskig ut! :)
Trackback