Champinjontoast
Idag kände jag verkligen för en svamptoast. Eller egentligen för en kantarelltost.
Men är champinjon det enda man har hemma så får det bli det man använder!
Sen måste jag bara säga att för någon vecka sen eller två planterade vi Smultron och Jordgubbar i vår balkonglåda och de tar sig riktigt bra! Man kan redan se små skott sticka upp lite här och var.
Jag blir ju såklart hur glad som helst och kommer på massa goda sallader att ha med de i till sommarens grillning. Men jag antar att jag får vänta lite. Tills de faktiskt blir mogna också
Men är champinjon det enda man har hemma så får det bli det man använder!
Sen måste jag bara säga att för någon vecka sen eller två planterade vi Smultron och Jordgubbar i vår balkonglåda och de tar sig riktigt bra! Man kan redan se små skott sticka upp lite här och var.
Jag blir ju såklart hur glad som helst och kommer på massa goda sallader att ha med de i till sommarens grillning. Men jag antar att jag får vänta lite. Tills de faktiskt blir mogna också

1 portion
- 1 skiva gott bröd
- 2 mellanstora champinjoner
- ½ dl vispgrädde
- 2 msk riven parmesanost
- Salt & peppar
- Smör att steka i
Gör såhär
1. Stek mackan i smör tills den är vackert gyllene.
2. Strimla champinjonerna och stek dem tills de är mjuka.
3. Blanda ner vispgrädde, parmesanost och salt & peppar.
4. Servera champinjon stuvningen på den stekta mackan.
Mikaela
svar: nej då ;P jag skall bara skriva 2 recept i veckan under en period :)
Mathilda
Asså jag vet inte, för det är typ på mammas jobb och man måste jobba där o blabla för att komma in.. men vi får se :)
Nina Kartal
darling, nu säljer jag armbandet i min blogg! :D
http://ninakartal.blogg.se/2009/may/bestall-bellas-armband-100-kr.html
bakmammorna
Vad mysigt med lite egen odling. Svampmackan ser supergod ut!
carolina
åh, vad gott det såg ut =)
Trackback